Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

Β - ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΟΝΑΔΟΤΡΟΠΙΝΗ

Αναρτήθηκε από mama christiana στις 6:16 μ.μ.
Οι χαρές είναι πάρα πολλές, όταν ανακαλύπτεις πως είσαι έγκυος! Αρχικά, είναι η προσμονή και ο ενθουσιασμός καθώς συναντάς ένα ένα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης - ξεκινώντας από την καθυστέρηση της περιόδου, το πρήξιμο του στήθους, την κούραση κλπ. Μπορεί να έχουν εμφανιστεί οι πρωινές ναυτίες, μα αυτό είναι το λιγότερο! Είστε ήδη έγκυος και όλα τα υπόλοιπα μοιάζουν τόσο ασήμαντα μπροστά σε αυτό το μεγάλο γεγονός.

Φυσιολογικές τιμές β - χοριακής γοναδοτροπίνης

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα φυσιολογικών τιμών της συγκεκριμένης ορμόνης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Στο 85% των κυήσεων τα επίπεδα της β - χοριακής διπλασιάζονται κάθε δύο με τρεις ημέρες. Ο γιατρός σας θα εξετάσει τουλάχιστον δύο φορές τα επίπεδα της β - χοριακής για να παρακολουθήσει τον ρυθμό αύξησης.

Εάν ενδιαφέρεστε να ανακαλύψετε εάν η εγκυμοσύνης σας εξελλίσεται φυσιολογικά, τότε η πιο σημαντική πληροφορία τις πρώτες εβδομάδες είναι ο ρυθμός αύξησης της συγκεκριμένης ορμόνης. Κάντε κλικ εδώ για να υπολογίσετε τον ρυθμό διπλασιασμού της β - χοριακής γοναδοτροπίνης.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε έναν ενδεικτικό πίνακα με τις φυσιολογικές τιμές της β - χοριακής γοναδοτροπίνης. Λάβετε υπόψη πως κάθε εργαστήριο έχει αποκλίσεις και πως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

123baby.me Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez